You are here

Drupal site Showcase

Jewelstories.com

Site Screenshot: 

Το jewelstories.com αποτελεί ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για πώληση κοσμημάτων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Η Netstudio με την πολυετή της εμπειρία στην κατασκευή eshop και με την βοήθεια του Drupal, δημιούργησε ένα πανέμορφο design, καθώς και μηχανισμούς που καθιστούν πανεύκολη τη διαδικασία αγοράς κοσμημάτων.

Drupal version: 
5
Average: 5 (3 votes)

Gnoseis.gr

Ofarmakopoiosmou.gr

Site Screenshot: 

Ο ofarmakopoiosmou.gr, ένα από τα μεγαλύτερα online φαρμακεία στην Ελλάδα με πολυετή εμπειρία, έκανε το επόμενο βήμα και επέλεξε το Drupal για τη πλατφόρμα στην οποία θα βασιστεί.

Το project ήταν από τα πιο απαιτητικά που έχει αναλάβει η ομάδα της Netstudio, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν πλήθος τεχνολογιών που εξελίχθηκαν και συνεχίζουν να εξελίσσονται για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός τόσο μεγάλου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Drupal version: 
5
Average: 5 (9 votes)

Kentriki - An international associate of Savills

Site Screenshot: 

Η Κentriki είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία είναι αποκλειστικός συνεργάτης της αγγλικής Savills για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Drupal version: 
5
Average: 5 (1 vote)

Fiorisismo

Site Screenshot: 

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα fiorissimo.gr με αννανεωμένο design και πιο εύχρηστη φόρμα επιλογής προϊόντος για μέγιστο conversion rate.

Συμπλήρωσε περιοχή, ημερομηνία, περίσταση και κατηγορία και επέλεξε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που σίγουρα μπορούν να παραδωθούν εκεί που επέλεξες τη μέρα που επέλεξες. Εξαργύρωσε και συγκέτρωσε πόντους Aegean miles&bonus.

Drupal version: 
module: 
5
Average: 5 (5 votes)

Lifesubjects

Site Screenshot: 

LifeSubjects: Η θεματική πύλη Υγείας. Ενσωματώνει περιεχόμενο που βοηθά τους ανθρώπους που ερευνούν το διαδίκτυο για θέματα Υγείας.

Drupal 8, Custom design. Non-responsive. Μultilingual/Μulti domains.
Modules/Themes: Adminimal (κλασικά για admin theme), Bootstrap framework για το custom theme, core modules (views κλπ) και... Migrate.. (ναι.. άφησε πληγές)

Drupal version: 
5
Average: 5 (4 votes)

Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)

Site Screenshot: 

Ο επίσημος ιστότοπος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).

Το website ανακατασκευάστηκε πλήρως εικαστικά και αναπτύχθηκε σε Drupal 7 με Responsive Design για βέλτιστη πλοήγηση σε κινητές συσκευές (mobile, tablet). Το theme είναι custom και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο να ανταποκρίνεται στην υψηλή επισκεψιμότητα του ιστοτόπου, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά τους 13.000 επισκέπτες ημερησίως και τους 100.000 σε μηνιαία βάση.

Drupal version: 
5
Average: 5 (4 votes)

BetPanther

Site Screenshot: 

Το BetPanther.gr είναι ένα site με Προγνωστικά για το στοίχημα, Βαθμολογίες-Στατιστικά, Ειδήσεις και Livescore.

Drupal version: 
3.5
Average: 3.5 (2 votes)

Piree.gr

Site Screenshot: 

Tο Pirée, είναι ένας ζωντανός οργανισμός τέχνης & design, πολιτισμού & ψυχαγωγίας, που εισάγει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης στην καθημερινότητα μας. Ενώνοντας τις τέχνες με την ψυχαγωγία και την αναψυχή, σε μια free thinking zone, αποτελεί ένα “κοινό τόπο” ανοιχτής, δημιουργικής αναζήτησης, στην συνοικία του Αγίου Διονυσίου, στα παλιά λαμαρινάδικα του Πειραιά.

Συνδυάζοντας αρμονικά την τέχνη με την ψυχαγωγία και το lifestyle, λειτουργεί καθημερινά και ως ατμοσφαιρικό café bar.

Drupal version: 
0
No votes yet

Tailormadeshirts.gr - Μοναδικά πουκάμισα στα μέτρα σας!

Site Screenshot: 

Το tailormadeshirts.gr είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), όπου ο επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει και να παραγγείλει μέσα από δεκάδες επιλογές πουκάμισα.. κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.

Σε απλά βήματα διαλέγετε το ύφασμα, το στυλ, το γιακά, τη μανσέτα, την πατιλέτα, τις τσέπες, τα κουμπιά, το μονόγραμμα, παίρνετε τα μέτρα σας και.... μετά αναλαμβάνει η έμπειρη ομάδα του Ραφείου Παλιούρα, με ιστορία 70 ετών, να ράψει και να αποστείλει το πουκάμισο στο σπίτι σας!

Drupal version: 
tags: 
0
No votes yet

Σελίδες